Zomerschool

Corona-update d.d. donderdag 26 maart ’20. Voorlopig zijn de lopende lessen opgeschort of op een andere manier georganiseerd, in ieder geval tot 6 april ’20.

Het aanbod van de zomercursussen blijft tot nader orde ongewijzigd omdat de eerste cursussen pas in juni plaatsvinden. Maar let op:

  • Afhankelijk van wat mag op 1 juni ’20 van de regering gaan de lessen gewoon door (lijkt onwaarschijnlijk op dit moment)
  • Of de lessen gaan door met groepen niet groter dan drie deelnemers (dit zou heel goed kunnen lijkt het op dit moment)
  • Of bepaalde cursussen worden helemaal gecancelled.

In juni is er op het atelier ruimte genoeg zodat iedereen meer dan anderhalve meter afstand tot elkaar kan houden. De groepen zijn bovendien klein. In aanvulling op de gewone handdoeken is nu poetsrol beschikbaar waar je vellen van kan afscheuren om je handen mee te drogen. Verder worden toilet en deurkrukken extra schoongemaakt en is er beschikking over desinfecterende gel. Vooralsnog gaan alle zomercursussen dus door zoals gepland. 

I.v.m. de Corona-crisis krijgt u pas een factuur op het allerlaatste moment voor de start van een cursus als 100% zeker is dat de cursus definitief doorgaat. Als de cursus eenmaal gestart is dan kunt u geen restitutie meer krijgen als u ziek wordt of de docent de lessen moet stilleggen.

Je hoeft niet naar het buitenland om in de zomer schilderlessen te volgen. Gewoon in het mooiste deel van Amsterdam kan je aan de slag: Portretschool Amsterdam biedt tijdens de zomer een programma met compacte en super-leerzame cursussen.

Klik op het uitklapmenu ‘zomerschool’ bovenaan de pagina om de lessen voor 2020 te bekijken. Er zijn twee spiksplinternieuwe cursussen: Zomercursus Stofuitdrukking Vervolg, hoe schilder je parels, kant, satijn en meer? en de zomercursus Handen tekenen.

Wil je er op tijd bij zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, daarin wordt melding gemaakt wanneer het nieuwe programma online staat.

Klik op het uitklapmenu ‘lessen’ bovenaan de pagina voor de lesmogelijkheden buiten de zomer.

Wie zich voor meer dan één zomercursus aanmeldt krijgt 10% korting op de laagst geprijsde zomercursus!

Kleuranalyse bij Portretschool Amsterdam

Kleuranalyse bij Portretschool Amsterdam

HOME

© Portretschool Amsterdam 2020 - Algemene Voorwaarden