Zomerschool

Wil je weten welke maatregelen Portretschool Amsterdam heeft getroffen i.v.m. het corona COVID-19-virus? Klik hier!

Je hoeft niet naar het buitenland om in de zomer schilderlessen te volgen. Gewoon in het mooiste deel van Amsterdam kan je aan de slag: Portretschool Amsterdam biedt tijdens de zomer een programma met super-leerzame cursussen.

Uniek! Je kan natuurlijk één enkele zomercursus volgen, of twee die je aanspreken. Maar je kan ook alle vijf de cursussen achter elkaar volgen: de *PORTRETSCHOOL-PACKAGE-DEAL-2021!!! Dan heb je in vijf weken tijd werkelijk een geweldige, brede stoomcursus tekenen en schilderen!! Een zomerschool in de ware zin van het woord.

Qua intensiteit is de *P-P-D-2021 vergelijkbaar met bijna een jaar van de opleiding tot portretschilder! Maar de inhoud van de *P-P-D-2021 is anders dan wat je bij de opleiding leert: deels voorbereidend en deels aanvullend op de lesstof van de opleiding tot portretschilder. Dus als je mocht overwegen om de opleiding tot portretschilder te volgen is dit dé voorbereiding!

Maar ook als je elders een opleiding wil gaan volgen, is dit een fantastische manier om je voor te bereiden uiteraard! En… gewoon omdat je het leuk vindt om eens een aaneengesloten periode ècht intensief met schilderen en tekenen bezig te zijn, dat mag natuurlijk ook! :-)

Tijdens zomer 2021 worden de volgende cursussen gegeven:

Kortingen :-)

Wie zich voor twee zomercursussen aanmeldt krijgt € 25,- korting op het bruto totaalbedrag van de twee cursussen bij elkaar opgeteld.

Wie zich voor drie zomercursussen aanmeldt krijgt € 50,- korting op het bruto totaalbedrag van de twee cursussen bij elkaar opgeteld.

Wie zich voor vier cursussen aanmeldt krijgt € 75,- korting op het bruto totaalbedrag van de twee cursussen bij elkaar opgeteld.

Wie zich voor alle cursussen aanmeldt als *P-P-D-2021 krijgt € 100,- korting op het bruto totaalbedrag van de twee cursussen bij elkaar opgeteld.

Wil je er altijd op tijd bij zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief, daarin wordt melding gemaakt wanneer er nieuwe programma’s online staan.

Klik op het uitklapmenu ‘lessen’ bovenaan de pagina voor de lesmogelijkheden buiten de zomer.

 

Kleuranalyse bij Portretschool Amsterdam

Kleuranalyse bij Portretschool Amsterdam

HOME

© Portretschool Amsterdam 2021 - Algemene Voorwaarden