Voorwaarden

Aanmelden en inschrijvingsvoorwaarden

 

Attentie!

Zou u zo vriendelijk willen zijn om de lesdatum/-data in uw agenda te noteren èn de bevestigingsmails te bewaren? Helaas vergeten aanmelders regelmatig dat ze zich hebben aangemeld…

Ook graag echt zo spoedig mogelijk bericht als u voorziet dat u géén gebruik zal maken van uw aanmelding.

(Zomer)cursussen

Aanmelden doe je door het aanmeldformulier in te vullen. Het formulier vind je aan de rechterkant van deze website. Je krijgt een bevestigingsmail over de ontvangst van je aanmeldformulier.

Afmelden kan tot 10 dagen voor de start van de cursus. Stuur in dat geval een mail met in het onderwerp AFMELDEN. In de mail graag duidelijk aangeven om welke cursus het gaat. Daarna bestaat een betalingsverplichting van het volledige cursusgeld.

Betalen doe je middels een factuur per bank. Ongeveer een week voor de start krijg je de factuur. Het cursusgeld dient voor aanvang van de cursus op de rekening van Portretschool Amsterdam/E. van Keulen te zijn bijgeschreven.

Driejarige opleiding portretschool

Om je aan te melden voor de opleiding geldt een andere procedure omdat je een toelatingsexamen moet doen. Het is niet ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’. Om mee te doen aan de toelatingsprocedure betaal je € 35,- examengeld. Kijk op: driejarige opleiding portretschilder.

Verdere informatie hierover krijg je in een mail ná de bevestigingsmail van je voorlopige aanmelding. Aanmelden voor het toelatingsexamen gaat via het algemene aanmeldformulier. Het formulier vind je aan de rechterkant van deze website.

Betalen in termijnen

Bij sommige cursussen is het mogelijk om in termijnen te betalen. Vraag er  naar in een mailtje naar portretschool@gmail.com.

Annulering en wijzigingen

Bij onvoldoende belangstelling behouden wij ons het recht voor een cursus te annuleren. Je krijgt hierover zo spoedig mogelijk bericht. Mocht je al betaald hebben, dan krijg je het cursus- of workshopgeld terug.
Bij de cursusgegevens staat het minimum en maximum aantal deelnemers vermeld. In incidentele gevallen kan worden besloten om hier van af te wijken.

Restitutie cursusgeld

Het is niet mogelijk het cursusgeld (of een deel daarvan) terug te krijgen. Uitsluitend als de workshop of cursus in zijn geheel niet doorgaat, zie ‘Annulering en wijzigingen’ hierboven. Bij stilleggen van lopende cursussen door overmachtsituaties zoals de Covid-19 crisis wordt gekeken hoe alle lessen op een ander moment kunnen worden ingehaald.

Afmelden voor een (zomer)cursus, workshop of een cursusjaar van de opleiding kan tot 10 dagen voor de start van de desbetreffende activiteit. Stuur in dat geval een mail naar portretschool@gmail.com met in het onderwerp ‘AFMELDEN’. In de mail graag duidelijk aangeven om welke cursus het gaat. Daarna bestaat een betalingsverplichting voor het volledige cursusgeld. (Uiteraard alleen van toepassing bij plaatsing).

Als de docent onverhoopt lessen moet afzeggen worden die op een ander moment ingehaald.

Wachtlijst / Extra cursus

Wanneer je je inschrijft voor een cursus die volgeboekt blijkt te zijn, word je op een wachtlijst geplaatst. Als er een plaats vrij komt of als we een extra groep organiseren, dan nemen wij contact met je op.

Aansprakelijkheid

Portretschool Amsterdam is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen, evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal of vermissing van persoonlijke goederen tijdens de door haar georganiseerde cursussen en andere activiteiten.

Akkoordverklaring

Door het invullen en inzenden van het aanmeldingsformulier verklaar je akkoord te gaan met bovengenoemde inschrijvingsvoorwaarden.

Johannes Vermeer, vrouw die een brief leest, ca. 1662-1663

Johannes Vermeer, vrouw die een brief leest, ca. 1662-1663

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOME

© Portretschool Amsterdam 2024 - Algemene Voorwaarden