Persoonlijke art coaching

Begeleiding bij het artistieke werkproces

 

Vragen en hobbels

Atelier volgens het Zweedse woonwarenhuis.

Hier is werk aan de winkel!

Juist nu ben je op jezelf aangewezen en alleen lekker in je atelier aan het werk. Of toch niet zo heel lekker..? Het is niet eenvoudig om je weg als kunstenaar te vinden. Zowel voor de ‘profs’ als voor de ‘liefhebbers’ is het soms een hele kluif…

Heb jij behoefte aan gezamenlijke reflectie met een zeer ervaren kunstenaar? Wil je graag privéles, inspiratie (terug)vinden, je verder verdiepen op artistiek vlak maar je weet niet hoe? Wil jij ook een stevige boost, een positieve stimulans, een inhoudelijke steun in de rug voor je beeldend werk? Kortom, wil je eens een periode goed gecoacht worden? Het hoeft absoluut niet over portretschilderen te gaan, kunst maken is veel breder dan dat!

Helemaal op maat en alle aandacht voor jou, je kunst en je ontwikkeling

Ik kan je helpen door bij je op je atelier of werkplek op bezoek te komen en samen met jou te kijken wat je nodig hebt. Op jouw werkplek krijg ik echt een goed beeld van wat je al gemaakt hebt, hoe je werkproces is, waar je tegenaan loopt. Bovendien leer ik je beter kennen als ik je in je eigen werkomgeving zie; dat is nodig als ik je op artistiek vlak wil coachen.

Vaak zijn enkele gesprekken van een uur al genoeg om je op pad te helpen, om je zelfvertrouwen te vergroten, om technische problemen op te lossen, om richting en structuur te geven, om nieuwe en misschien onverwachte ideeën te ontwikkelen.

Hoeveel keer en met welke frequentie ik bij je kom, hangt helemaal van jouw behoefte af! De eerste keer duurt vaak wat langer; denk aan anderhalf uur omdat we moeten kijken naar wat je eventueel al gemaakt hebt, waar je nu mee bezig bent, waar je misschien vast gelopen bent en inventariseren wat je ideeën zijn. Daarna volstaat meestal de duur van een uur voor een sessie.

Kosten

Heb je je werkplek binnen Amsterdam dan kom ik gewoon op de fiets. Ik reken alleen de tijd die ik bij jou doorbreng.

Buiten Amsterdam reken ik de reiskosten voor het OV erbij, tweedeklas met korting.

Het coaching tarief bedraagt € 50,- (exclusief 21% BTW). Voor elke sessie reken ik minimaal een uur. Afzeggen kan tot 24 uur van tevoren, daarna breng ik een sessie van een uur in rekening.

Wil jij weten of een art-coachings-traject wat voor je is, stuur me dan een mail: portretschool@gmail.com. Houd altijd goed je eigen mailbox en je spambox (!) in de gaten. Mijn antwoordmail kan ook daarin zitten!!

Een waardevol cadeau aan jezelf of aan iemand anders!

Art Coaching Portretschool Amsterdam

Lekker bezig! Weer helemaal blij na een uurtje met de art-coach te hebben doorgebracht!

HOME

© Portretschool Amsterdam 2024 - Algemene Voorwaarden