Open dagen en eindexpo

Kennismaken met de school en kijken wat de studenten maken

Uiteraard wil je graag zien hoe het atelier er uitziet, hoofddocent Liesbeth van Keulen en de studenten persoonlijk ontmoeten en last but not least zien wat de studenten máken.

Er is een open middag op zondag 4 juli ’21 van 13:00-17:00 uur op het atelier in de Utrechtsedwarsstraat 28 A-L, 1017 WG Amsterdam met werkstukken van de eerstejaarsleerlingen van de opleiding. Enkele leerlingen en docent Liesbeth van Keulen zullen aanwezig zijn om je alle uitleg te geven. Aanmelden niet nodig, je kan gewoon langs komen. Bij grote drukte zullen we je misschien verzoeken even te wachten tot de ruimte weer wat leger is i.v.m. de anderhalve-meter-regel.

Ook op zondag 12 september ’21 van 13:00-17:00 uur is er een open middag op het atelier in de Utrechtsedwarsstraat 28 A-L, 1017 WG Amsterdam. Er zal dan geen expo zijn maar kan je rustig kennis maken met Liesbeth van Keulen en het atelier bekijken. Aanmelden niet nodig, je kan gewoon langs komen. Bij grote drukte zullen we je misschien verzoeken even te wachten tot de ruimte weer wat leger is i.v.m. de anderhalve-meter-regel.

De eindexamenexpositie van twee lichtingen leerlingen van de opleiding en viering van het tweede lustrum van Portretschool Amsterdam is gepland in Loods 6 in Amsterdam van zaterdag 16 oktober ’21 tot en met woensdag 20 oktober ’21. Nadere informatie volgt en alles onder voorbehoud.

Als je, je inschrijft voor de nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte! Schrijf je in om niets te missen!

Terug naar de FAQ
© Portretschool Amsterdam 2021 - Algemene Voorwaarden