NIEUW! Zomercursus Stofuitdrukking Vervolg, hoe schilder je parels, kant, satijn en meer?

NIEUW! Glamour in verf!

Corona-update d.d. donderdag 26 maart ’20.

Het aanbod van de zomercursussen blijft tot nader orde ongewijzigd omdat de eerste cursussen pas in juni plaatsvinden. Maar let op:

  • Afhankelijk van wat mag op 1 juni ’20 van de regering gaan de lessen gewoon door (lijkt onwaarschijnlijk op dit moment)
  • Of de lessen gaan door met groepen niet groter dan drie deelnemers (dit zou heel goed kunnen lijkt het op dit moment)
  • Of bepaalde cursussen worden helemaal gecancelled.

Ook in juni is er op het atelier ruimte genoeg zodat iedereen meer dan een meter afstand tot elkaar kan houden. De groepen zijn bovendien klein. In aanvulling op de gewone handdoeken is nu poetsrol beschikbaar waar je vellen van kan afscheuren om je handen mee te drogen. Verder worden toilet en deurkrukken extra schoongemaakt. Vooralsnog gaan alle zomercursussen door zoals gepland. 

I.v.m. de Corona-crisis krijgt u pas een factuur op het allerlaatste moment voor de start van een cursus als 100% zeker is dat de cursus definitief doorgaat. Als de cursus eenmaal gestart is dan kunt u geen restitutie meer krijgen als u ziek wordt of de docent de lessen moet stilleggen.

Op verzoek van enthousiaste cursisten van voorgaande jaren is er dan nu de vervolgcursus Stofuitdrukking! Bij deze vervolgcursus gaan we behalve andere onderwerpen dan behandeld in de basiscursus Stofuitdrukking ook met andere verf werken: we willen de specifieke mogelijkheden van olieverf gebruiken om bijzondere stoffen en texturen tot leven te laten komen. Aan bod komen onder andere parels, satijn, veren, kant en fluweel. Je kijkt na deze cursus met heel andere ogen naar al die bling bij de oude meesters! Zo deden ze dat vroeger dus!

Wil je graag deze cursus volgen maar heb je nog weinig ervaring, doe dan eerst de basiscursus Stofuitdrukking in de week voorafgaand.

Deze vervolgcursus stofuitdrukking is een uitstekende aanvullende voorbereiding voor hen die de opleiding tot portretschilder willen volgen bij Portretschool Amsterdam.

Zo willen we wel parels kunnen schilderen!

Zo willen we wel parels kunnen schilderen!

Voor wie: voor wie al een beetje ervaring heeft met stilleven schilderen of al eerder de basiscursus Stofuitdrukking heeft gevolgd.

Wanneer: van maandag 22 juni ’20 tot en met vrijdag 26 juni 2020.

Hoe lang: 5 dagen.

Hoe laat: van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 16. 00 uur.

Waar: Op mijn atelier in de Utrechtsedwarsstraat 28, 1017 WG Amsterdam, zie ook contact.

Kosten : € 470,- (incl. 21 % BTW = € 81,57), excl. lunch, incl. materialen.

Wie zich voor een tweede zomercursus aanmeldt krijgt 10% korting op de laagstgeprijsde cursus.

Aantal deelnemers: Minimaal 3 deelnemers, maximaal 8 deelnemers, afhankelijk van wat is toegestaan.

Cursuscode: ZSV20 (vermelden bij het aanmelden).

Aanmelden: klik hier voor het aanmeldformulier.

Inschrijvingsvoorwaarden: als je je aanmeldt, ga je akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden.

HOME

© Portretschool Amsterdam 2020 - Algemene Voorwaarden