NIEUW! Zomercursus Stofuitdrukking Vervolg, hoe schilder je parels, kant, satijn en meer?

NIEUW! Glamour in verf!

Corona-update d.d. vrijdag 10 mei 2020: het aanbod van de zomercursussen blijft tot nader orde ongewijzigd en de cursussen gaan in principe gewoon door maar met kleinere groepen.

I.v.m. de Corona-crisis krijgt u pas een factuur twee werkdagen voor de start van de cursus als 100% zeker is dat de cursus definitief doorgaat. Het cursusgeld dient voor de start van de cursus ontvangen te zijn.

Als de cursus eenmaal gestart is dan kunt u geen restitutie meer krijgen als u ziek wordt of de docent de lessen moet stilleggen vanwege ziekte of andere overmacht.

Afmelden voor de cursus kan tot drie werkdagen voor de start van de desbetreffende cursus.

Het aanbod van de zomercursussen blijft tot nader orde ongewijzigd. Maar let op: de lessen gaan door met groepen niet groter dan vier deelnemers (dan is anderhalve meter ruimte gegarandeerd).

Ik heb op het atelier op de grond de looproutes en werkplekken afgeplakt zodat iedereen meer dan anderhalve meter afstand tot elkaar kan houden. In aanvulling op de gewone handdoeken is nu poetsrol beschikbaar waar je vellen van kan afscheuren om je handen mee te drogen. Verder worden toilet en deurkrukken extra schoongemaakt en is er beschikking over desinfecterende gel. Vooralsnog gaan alle zomercursussen dus door zoals gepland. 

Op verzoek van enthousiaste cursisten van voorgaande jaren is er dan nu de vervolgcursus Stofuitdrukking! Bij deze vervolgcursus gaan we behalve andere onderwerpen dan behandeld in de basiscursus Stofuitdrukking ook met andere verf werken: we willen de specifieke mogelijkheden van olieverf gebruiken om bijzondere stoffen en texturen tot leven te laten komen. Aan bod komen onder andere parels, satijn, veren, kant en fluweel. Je kijkt na deze cursus met heel andere ogen naar al die bling bij de oude meesters! Zo deden ze dat vroeger dus!

Wil je graag deze cursus volgen maar heb je nog weinig ervaring, doe dan eerst de basiscursus Stofuitdrukking in de week voorafgaand.

Deze vervolgcursus stofuitdrukking is een uitstekende aanvullende voorbereiding voor hen die de opleiding tot portretschilder willen volgen bij Portretschool Amsterdam.

Zo willen we wel parels kunnen schilderen!

Zo willen we wel parels kunnen schilderen!

Nota bene! Nog twee plaatsen beschikbaar! (D.d. 12 mei 2020).

Voor wie: voor wie al een beetje ervaring heeft met stilleven schilderen of al eerder de basiscursus Stofuitdrukking heeft gevolgd.

Wanneer: van maandag 22 juni ’20 tot en met vrijdag 26 juni 2020.

Hoe lang: 5 dagen.

Hoe laat: van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 16. 00 uur.

Waar: Op mijn atelier in de Utrechtsedwarsstraat 28, 1017 WG Amsterdam, zie ook contact.

Kosten : € 470,- (incl. 21 % BTW = € 81,57), excl. lunch, incl. materialen. De prijs is níet verhoogd ondanks de corona-crisis. :-)

Wie zich voor een tweede zomercursus aanmeldt krijgt 10% korting op de laagstgeprijsde cursus.

Aantal deelnemers: minimaal 2 deelnemers, maximaal 4 deelnemers. Vanwege de corona-restricties zijn de groepen kleiner dan in het oude-normaal.

Cursuscode: ZSV20 (vermelden bij het aanmelden).

Aanmelden: klik hier voor het aanmeldformulier.

Inschrijvingsvoorwaarden: als je je aanmeldt, ga je akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden.

HOME

© Portretschool Amsterdam 2020 - Algemene Voorwaarden