Zomercursus Klassiek Portretschilderen

Tot in de puntjes afwerken!

Corona-update d.d. vrijdag 10 mei 2020: het aanbod van de zomercursussen blijft tot nader orde ongewijzigd en de cursussen gaan in principe gewoon door maar met kleinere groepen.

I.v.m. de Corona-crisis krijgt u pas een factuur twee werkdagen voor de start van de cursus als 100% zeker is dat de cursus definitief doorgaat. Het cursusgeld dient voor de start van de cursus ontvangen te zijn.

Als de cursus eenmaal gestart is dan kunt u geen restitutie meer krijgen als u ziek wordt of de docent de lessen moet stilleggen vanwege ziekte of andere overmacht.

Afmelden voor de cursus kan tot drie werkdagen voor de start van de desbetreffende cursus.

Het aanbod van de zomercursussen blijft tot nader orde ongewijzigd. Maar let op: de lessen gaan door met groepen niet groter dan vier deelnemers (dan is anderhalve meter ruimte gegarandeerd).

Ik heb op het atelier op de grond de looproutes en werkplekken afgeplakt zodat iedereen meer dan anderhalve meter afstand tot elkaar kan houden. In aanvulling op de gewone handdoeken is nu poetsrol beschikbaar waar je vellen van kan afscheuren om je handen mee te drogen. Verder worden toilet en deurkrukken extra schoongemaakt en is er beschikking over desinfecterende gel. Vooralsnog gaan alle zomercursussen dus door zoals gepland. 

De zomercursus -Klassiek Portretschilderen- is een zomercursus

Émile Munier, portret van een meisje, cursus klassiek portret, Portretschool Amsterdam

Émile Munier, portret van een meisje

portretschilderen in de academische stijl (Willem-Adolphe Bouguereau, Laurens Alma Tadema e.a. ). Dat sluit mooi aan bij de hernieuwde belangstelling voor deze schilders.

We maken in deze week één zorgvuldig uitgewerkt portret in olieverf in academische stijl.  We werken met een model en met foto’s van dit model.

Er is een mechanisch ventilatiesysteem, dus we hebben geen last van dampen.

Nota bene! Deze cursus is vol! Dikwijls stroomt het nog wel wat door, dus aanmelden voor de wachtlijst is slim.

Voor wie: voor mensen met enige ervaring op schildergebied.

Hoe lang: 5 dagen.

Grootte van de groep: minimaal 2 deelnemers, maximaal 5 deelnemers. Vanwege de corona-restricties zijn de groepen kleiner dan in het oude-normaal.

Wanneer: maandag 29 juni ’20 t/m vrijdag 3 juli ’20.

Tijden: elke dag van 10.00-12.30 en 13.30-16.00 uur.

Waar: op het atelier in de Utrechtsedwarsstraat 28 A-L, 1017 WG Amsterdam.

Kosten: € 545,- euro (inclusief 21% BTW= € 94,59),  inclusief thee, koffie, kosten model en materialen. Lunch niet inbegrepen. De prijs is níet verhoogd ondanks de corona-crisis. :-)

Wie zich inschrijft voor meer dan één zomercursus krijgt 10% korting op de laagst geprijsde cursus.

Cursuscode: ZKP20.

Aanmelden: klik hier voor het aanmeldformulier.

Inschrijvingsvoorwaarden: als je je aanmeldt, ga je akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden.

© Portretschool Amsterdam 2020 - Algemene Voorwaarden