Intensieve zomercursus portretschilderen basis

Zomer 2020 intensieve zomercursus portretschilderen basis

Corona-update d.d. vrijdag 10 mei 2020: het aanbod van de zomercursussen blijft tot nader orde ongewijzigd en de cursussen gaan in principe gewoon door maar met kleinere groepen.

I.v.m. de Corona-crisis krijgt u pas een factuur twee werkdagen voor de start van de cursus als 100% zeker is dat de cursus definitief doorgaat. Het cursusgeld dient voor de start van de cursus ontvangen te zijn.

Als de cursus eenmaal gestart is dan kunt u geen restitutie meer krijgen als u ziek wordt of de docent de lessen moet stilleggen vanwege ziekte of andere overmacht.

Afmelden voor de cursus kan tot drie werkdagen voor de start van de desbetreffende cursus.

Het aanbod van de zomercursussen blijft tot nader orde ongewijzigd. Maar let op: de lessen gaan door met groepen niet groter dan vier deelnemers (dan is anderhalve meter ruimte gegarandeerd).

Ik heb op het atelier op de grond de looproutes en werkplekken afgeplakt zodat iedereen meer dan anderhalve meter afstand tot elkaar kan houden. In aanvulling op de gewone handdoeken is nu poetsrol beschikbaar waar je vellen van kan afscheuren om je handen mee te drogen. Verder worden toilet en deurkrukken extra schoongemaakt en is er beschikking over desinfecterende gel. Vooralsnog gaan alle zomercursussen dus door zoals gepland. 

Voor wie meer wil dan een eendaagse workshop heb ik deze intensieve cursus opgezet: drie hele dagen les in portretschilderen. Dat moet leiden tot een enorme sprong voorwaarts in je ontwikkeling als schilder.

De basiscursus portretschilderen (3 dagen) is voor hen die wel al enige ervaring hebben met tekenen en schilderen, maar nog weinig met portretschilderen. Dit is een echte kennismaking met het genre. De cursus sluit goed aan op de cursus Basiscursus Portrettekenen die in de dagen voorafgaand aan deze cursus wordt gegeven.

Ben je al wat meer ervaren dan is wellicht de nieuwe zomercursus ‘Een klassiek portret schilderen’ interessant.

Voor hen die willen leren zoals hoe je bepaalde materialen schildert (bijvoorbeeld glas, goud, plooien en dergelijke), is er de speciale zomercursus “Hoe schilder je glas, goud… en nog veel meer”. Deze zomer is hij vier dagen lang.

Bij bovengenoemde cursussen werken we met acrylverf.

Nota bene! Deze cursus is vol! Dikwijls stroomt het nog wel wat door, dus aanmelden voor de wachtlijst is slim.

Voor wie: voor beginners.

Hoe lang: 3 dagen

Wanneer: maandag 8 juni ’20 t/m woensdag 10 juni ’20.

Resultaten van Cursus Portret Intensief Basis 2010. Portretschilder Liesbeth van Keulen, Portretschool Amsterdam

Hoe laat: van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 16. 00 uur.

Waar: op mijn atelier in de Utrechtsdwarsstraat 28, 1017 WG Amsterdam, zie ook contact.

Kosten: € 284,- (incl. 21% BTW= € 49,29), excl. lunch, incl. materialen. De prijs is níet verhoogd ondanks de corona-crisis. :-)

Wie zich voor twee zomercursussen aanmeldt, krijgt 10 % korting op de laagst geprijsde cursus.

Aantal deelnemers: minimaal 2 deelnemers, maximaal 4 deelnemers. Vanwege de corona-restricties zijn de groepen kleiner dan in het oude-normaal.

Cursuscodes:  ZPB20 (vermelden bij het aanmelden).

Aanmelden: klik hier voor het aanmeldformulier.

Inschrijvingsvoorwaarden: als je je aanmeldt, ga je akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden.

Max Beckmann, zelfportret met hoorn 1938-1940. Portretschilder Liesbeth van Keulen, Portretschool Amsterdam

 HOME

© Portretschool Amsterdam 2020 - Algemene Voorwaarden