Broodje Verf

Elke week ‘Broodje verf’, kijkje in de ‘keuken’

Update maandag 8 oktober  ’18: ik hoopte vanaf dinsdag 9 oktober 2018 Broodje Verf te hervatten. Maar we hebben een technisch probleem nog niet kunnen fiksen. We zijn er mee bezig dus ik verwacht wel een zeer spoedige hervatting!!

Dan is er weer elke week van 12.30 tot 12.45 uur een kwartiertje live streaming vanaf mijn atelier. Bij de eerste uitzending trek ik gelijk een prijswinnaar van de wedstrijd ‘Raad de schilders!’.

Ik laat je o.a. meekijken met waar ik op dat moment aan schilder. Het zijn geen lessen, je kijkt gewoon mee over mijn schouder en ik licht zo af en toe mondeling wat toe.

Broodje Verf, Liesbeth van Keulen

Broodje Verf, Liesbeth van Keulen

De streaming gaat via Facebook (mijn eigen account) en mijn Youtube-kanaal. We blijven er druk mee bezig om het allemaal zo leuk en handig mogelijk te maken. Als je mijn kanaal leuk vindt, kun je je daarop abonneren (‘Subscribe!’ en de bel aanklikken). Daarna ontvang je een melding wanneer er nieuwe video’s naar dat kanaal worden geüpload. Zo blijf je eenvoudig op de hoogte!

HOME

© Portretschool Amsterdam 2019 - Algemene Voorwaarden