Inschrijven

Corona-update d.d. zondag 15 maart 19:00 uur: voorlopig zijn de lopende lessen opgeschort of op een andere manier georganiseerd. Het aanbod van de zomercursussen blijft tot nader orde ongewijzigd omdat de eerste cursussen pas in juni plaatsvinden.

Ook in juni is er op het atelier ruimte genoeg zodat iedereen meer dan een meter afstand tot elkaar kan houden. De groepen zijn bovendien klein. In aanvulling op de gewone handdoeken is nu poetsrol beschikbaar waar je vellen van kan afscheuren om je handen mee te drogen. Verder worden toilet en deurkrukken extra schoongemaakt. Vooralsnog gaan alle zomercursussen door zoals gepland. 

I.v.m. de Corona-crisis krijgt u pas een factuur op het allerlaatste moment voor de start van een cursus als 100% zeker is dat de cursus definitief doorgaat. Als de cursus eenmaal gestart is dan kunt u geen restitutie meer krijgen als u ziek wordt of de docent de lessen moet stilleggen.

Gebruik dit formulier om u aan te melden voor een (zomer)cursus, workshop of de opleiding van Portretschool Amsterdam. Graag voor elke aanmelding van workshop, cursus of opleiding een nieuw formulier gebruiken!

Zou u zo vriendelijk willen zijn om de lesdatum/-data in uw agenda te noteren èn de bevestigingsmails te bewaren? Helaas vergeten aanmelders regelmatig dat ze zich hebben aangemeld…

Ook graag echt zo spoedig mogelijk bericht als u voorziet dat u géén gebruik zal maken van uw aanmelding.

Opgelet! U krijgt gelijk een automatische bevestiging. Na maximaal tien dagen krijgt u nog een persoonlijke bevestiging. Mocht u niets ontvangen kijk dan in uw spamfilter!! Indien u geen reactie kan vinden graag een mailtje naar: portretschool@gmail.com met als onderwerp ‘Aanmelding ontvangen?’

  • Bij voorkeur uw mobiele nummer. Dit nummer wordt bijvoorbeeld gebruikt als een les onverwacht op het laatste moment niet doorgaat.
  • Geef indien beschikbaar ook een tweede telefoonnummer op van uw vaste telefoonlijn
  • Bekijk hier de voorwaarden (opent in een nieuw venster)
  • Indien u zich voor meer dan één zomercursus aanmeldt, dit graag hieronder vermelden. De 10% korting op een tweede zomercursus geldt alleen voor zomercursussen. De korting heeft betrekking op de laagst geprijsde cursus.

 

© Portretschool Amsterdam 2020 - Algemene Voorwaarden