Aanmelden

Gebruik dit formulier om u aan te melden voor een (zomer)cursus, workshop of de opleiding van Portretschool Amsterdam.

Graag voor elke aanmelding van workshop, cursus of opleiding een nieuw formulier gebruiken! Het formulier werkt momenteel slecht, er wordt aan een oplossing gewerkt. Via een mobieltje of tablet aanmelden gaat niet goed. Gebruik in dat geval uw computer. Kijkt u ook nog even of u het hokje met Akkoord Algemene voorwaarden heeft aangekruist en het -ik ben geen robot-vakje?

Belangrijk, opgelet!!! U zou gelijk een automatische bevestiging moeten krijgen. Na maximaal vijf werkdagen dagen krijgt u nog een persoonlijke bevestiging. Mocht u niets ontvangen kijk dan in uw spamfilter!! Indien u geen reactie kan vinden graag een mailtje naar: portretschool@gmail.com met als onderwerp ‘Aanmelding ontvangen?’

Zou u zo vriendelijk willen zijn om de lesdatum/-data in uw agenda te noteren èn de bevestigingsmails te bewaren? Helaas vergeten aanmelders regelmatig dat ze zich hebben aangemeld…

Ook graag echt zo spoedig mogelijk bericht als u voorziet dat u géén gebruik zal maken van uw aanmelding.

 

  • Bij voorkeur uw mobiele nummer. Dit nummer wordt bijvoorbeeld gebruikt als een les onverwacht op het laatste moment niet doorgaat.
  • Geef indien beschikbaar ook een tweede telefoonnummer op van uw vaste telefoonlijn
  • Bekijk hier de voorwaarden (opent in een nieuw venster)
  • Indien u zich voor meer dan één zomercursus aanmeldt, dit graag hieronder vermelden. De 10% korting op een tweede zomercursus geldt alleen voor zomercursussen. De korting heeft betrekking op de laagst geprijsde cursus.

 

© Portretschool Amsterdam 2024 - Algemene Voorwaarden