Inschrijven

Corona-update d.d. vrijdag 17 april 2020: voorlopig zijn de lopende lessen op een andere manier georganiseerd. Het aanbod van de zomercursussen blijft tot nader orde ongewijzigd omdat de eerste cursussen pas in juni plaatsvinden.

I.v.m. de Corona-crisis krijgt u pas een factuur twee werkdagen voor de start van de cursus als 100% zeker is dat de cursus definitief doorgaat. Het cursusgeld dient voor de start van de cursus ontvangen te zijn.

Als de cursus eenmaal gestart is dan kunt u geen restitutie meer krijgen als u ziek wordt of de docent de lessen moet stilleggen vanwege ziekte of andere overmacht.

Afmelden voor de cursus kan tot drie werkdagen voor de start van de desbetreffende cursus.

Het aanbod van de zomercursussen blijft tot nader orde ongewijzigd omdat de eerste cursussen pas in juni plaatsvinden. Maar let op:

  • Afhankelijk van wat mag op 1 juni ’20 van de regering gaan de lessen gewoon door in volle bezetting (waarschijnlijk niet). 
  • Of de lessen gaan door met groepen niet groter dan drie deelnemers.
  • Of bepaalde cursussen worden helemaal gecancelled.

Er is op het atelier ruimte genoeg zodat iedereen meer dan anderhalve meter afstand tot elkaar kan houden omdat de groepen extra klein zijn (max. drie deelnemers zolang het samenkomst-verbod van kracht is). 

In aanvulling op de gewone handdoeken is nu poetsrol beschikbaar waar je vellen van kan afscheuren om je handen mee te drogen. Verder worden toilet en deurkrukken extra schoongemaakt. Vooralsnog gaan alle zomercursussen door zoals gepland. 

Gebruik dit formulier om u aan te melden voor een (zomer)cursus, workshop of de opleiding van Portretschool Amsterdam. Graag voor elke aanmelding van workshop, cursus of opleiding een nieuw formulier gebruiken!

Zou u zo vriendelijk willen zijn om de lesdatum/-data in uw agenda te noteren èn de bevestigingsmails te bewaren? Helaas vergeten aanmelders regelmatig dat ze zich hebben aangemeld…

Ook graag echt zo spoedig mogelijk bericht als u voorziet dat u géén gebruik zal maken van uw aanmelding.

 

Opgelet! U krijgt gelijk een automatische bevestiging. Na maximaal tien dagen krijgt u nog een persoonlijke bevestiging. Mocht u niets ontvangen kijk dan in uw spamfilter!! Indien u geen reactie kan vinden graag een mailtje naar: portretschool@gmail.com met als onderwerp ‘Aanmelding ontvangen?’

  • Bij voorkeur uw mobiele nummer. Dit nummer wordt bijvoorbeeld gebruikt als een les onverwacht op het laatste moment niet doorgaat.
  • Geef indien beschikbaar ook een tweede telefoonnummer op van uw vaste telefoonlijn
  • Bekijk hier de voorwaarden (opent in een nieuw venster)
  • Indien u zich voor meer dan één zomercursus aanmeldt, dit graag hieronder vermelden. De 10% korting op een tweede zomercursus geldt alleen voor zomercursussen. De korting heeft betrekking op de laagst geprijsde cursus.

 

© Portretschool Amsterdam 2020 - Algemene Voorwaarden