Inschrijven

Corona-update d.d. dinsdag 8 september 2020

Wil je weten welke maatregelen Portretschool Amsterdam heeft getroffen i.v.m. het corona COVID-19-virus? Klik hier!

Gebruik dit formulier om u aan te melden voor een (zomer)cursus, workshop of de opleiding van Portretschool Amsterdam. Graag voor elke aanmelding van workshop, cursus of opleiding een nieuw formulier gebruiken!

Zou u zo vriendelijk willen zijn om de lesdatum/-data in uw agenda te noteren èn de bevestigingsmails te bewaren? Helaas vergeten aanmelders regelmatig dat ze zich hebben aangemeld…

Ook graag echt zo spoedig mogelijk bericht als u voorziet dat u géén gebruik zal maken van uw aanmelding.

Opgelet!!! U krijgt gelijk een automatische bevestiging. Na maximaal tien dagen krijgt u nog een persoonlijke bevestiging. Mocht u niets ontvangen kijk dan in uw spamfilter!! Indien u geen reactie kan vinden graag een mailtje naar: portretschool@gmail.com met als onderwerp ‘Aanmelding ontvangen?’

  • Bij voorkeur uw mobiele nummer. Dit nummer wordt bijvoorbeeld gebruikt als een les onverwacht op het laatste moment niet doorgaat.
  • Geef indien beschikbaar ook een tweede telefoonnummer op van uw vaste telefoonlijn
  • Bekijk hier de voorwaarden (opent in een nieuw venster)
  • Indien u zich voor meer dan één zomercursus aanmeldt, dit graag hieronder vermelden. De 10% korting op een tweede zomercursus geldt alleen voor zomercursussen. De korting heeft betrekking op de laagst geprijsde cursus.

 

© Portretschool Amsterdam 2020 - Algemene Voorwaarden