NIEUW! Handen tekenen

NIEUW! Aan de handen herkent men de meester

Corona-update d.d. vrijdag 10 mei 2020: het aanbod van de zomercursussen blijft tot nader orde ongewijzigd en de cursussen gaan in principe gewoon door maar met kleinere groepen.

I.v.m. de Corona-crisis krijgt u pas een factuur twee werkdagen voor de start van de cursus als 100% zeker is dat de cursus definitief doorgaat. Het cursusgeld dient voor de start van de cursus ontvangen te zijn.

Als de cursus eenmaal gestart is dan kunt u geen restitutie meer krijgen als u ziek wordt of de docent de lessen moet stilleggen vanwege ziekte of andere overmacht.

Afmelden voor de cursus kan tot drie werkdagen voor de start van de desbetreffende cursus.

Het aanbod van de zomercursussen blijft tot nader orde ongewijzigd. Maar let op: de lessen gaan door met groepen niet groter dan vier deelnemers (dan is anderhalve meter ruimte gegarandeerd).

Ik heb op het atelier op de grond de looproutes en werkplekken afgeplakt zodat iedereen meer dan anderhalve meter afstand tot elkaar kan houden. In aanvulling op de gewone handdoeken is nu poetsrol beschikbaar waar je vellen van kan afscheuren om je handen mee te drogen. Verder worden toilet en deurkrukken extra schoongemaakt en is er beschikking over desinfecterende gel. Vooralsnog gaan alle zomercursussen dus door zoals gepland. 

Bij een portret gaat begrijpelijkerwijs heel veel aandacht naar het gezicht van het model. Maar als er meer dan het hoofd alleen op staat, dan wil het nogal eens gebeuren dat de handen het ondergeschoven kindje zijn: prachtig geschilderde kop maar krukkige handen. Ongelooflijke zonde! Want handen vertellen hun eigen verhaal in een portret. Ze zijn dikwijls expressiever dan het gezicht!

Handen getekend door Albrecht Dürer, Portretschool Amsterdam

Handen getekend door Albrecht Dürer, Portretschool Amsterdam

Als je handen goed kan tekenen, dan wordt het schilderen ervan al een stuk gemakkelijker. Wil jij ook nou eens eindelijk met aandacht en rust dit onderwerp onder de loep nemen, doe dan mee met deze unieke cursus.

Nota bene! Deze cursus is vol! Dikwijls stroomt het nog wel wat door, dus aanmelden voor de wachtlijst is slim.

Voor wie: voor mensen met enige tekenervaring.

Hoeveel lessen: 3 dagen.

Grootte van de groep: minimaal 2 deelnemers, maximaal 4 deelnemers. Vanwege de corona-restricties zijn de groepen kleiner dan in het oude-normaal.

Wanneer: maandag 6 juli ’20 t/m woensdag 8 juli ’20.

Hoe laat: van 10.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 16.00 uur.

Waar: op het atelier in de Utrechtsedwarsstraat 28 A-L, 1017 WG Amsterdam.

Kosten: € 234,- euro (inclusief 21 % BTW= € 40,61), inclusief thee, koffie etc., inclusief materialen. De prijs is níet verhoogd ondanks de corona-crisis. :-)

Cursuscode: ZH20 (vermelden bij het aanmelden).

Aanmelden: klik hier voor het aanmeldformulier.

Inschrijvingsvoorwaarden: als je je aanmeldt, ga je akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden.

HOME

© Portretschool Amsterdam 2020 - Algemene Voorwaarden