Record!

Portretschilder-record online 2018, ‘Pak òp dat penseel!’ op zaterdag 3 november 2018, 10:30-13:00 uur

We kregen opnieuw ongelooflijk veel enthousiaste reacties en we organiseren dan ook weer dit jaar het evenement voor de derde maal op de eerste zaterdag in november 2018, 3 november 2018 dus. Zet het alvast in je agenda als je wéér of voor het eerst mee wil doen. Klik hier voor meer informatie hoe je kan meedoen en je, je moet voorbereiden. Aanmelden of inschrijven niet nodig!!

Op zaterdag 4 november 2017 van 10.30 tot 13.00 organiseerde Portretschool Amsterdam samen met het Royal Talens Experience Centre in Apeldoorn weer opnieuw het evenement ‘Pak òp dat penseel!’. We streamden tweeënhalf uur LIVE model Paul vanaf deze pagina en de homepagina van deze website. Iedereen die internet had kon het model zien en hem thuis schilderen naast de computer.

Aan het eind van de zaterdag stuurden alle deelnemers een foto van hun werkstuk naar pakopdatpenseel@gmail.com.

Hieronder het filmpje met de resultaten van de tweede editie #podp 2017. Veel kijkplezier met deze enorme variëteit aan portretten van hetzelfde model!

Dit jaar streamen we vanaf mijn atelier in Amsterdam. Er is voor ongeveer zes mensen plek om ter plaatse mee te schilderen. De kosten die daaraan verbonden zijn bedragen € 25,- (dit is inclusief de materialen). Opgeven kan met een mailtje naar portretschool@gmail.com. Er zijn op dit moment nog drie plekken beschikbaar (d.d. 17 oktober ’18).

Concept en realisatie: Synco van Keulen van www.bardeal.nl.

#podp

© Portretschool Amsterdam 2019 - Algemene Voorwaarden