Tips voor jou

Persoonlijke feedback en tips voor je schilderij

Een stapje verder komen

Meer over je portret of schilderij te horen krijgen van een ervaren kunstenaar/ docent is hartstikke spannend. Wat is goed gelukt? Welke punten zou je kunnen versterken? Of moet je misschien een stuk echt drastisch veranderen? Je wil het eigenlijk toch graag weten.

Ik heb inmiddels als docent, auteur van het boek ‘Portretschilderen in olieverf’, de basis’ en als beeldend kunstenaar zeer veel ervaring in het geven van opbouwende en nuttige feedback op het beeldend werk van leerlingen, studenten en andere kunstenaars.

Schilderles, feedback Portretschool Amsterdam, privéles

Schilderles 1895, in de Teekenklasse van de Dagteeken- en Kunstambachtsschool voor Meisjes, Portretschool Amsterdam

Denk je dat jíj dat van mij zou willen horen? Dat je een soort privé-les van mij zou krijgen? Omdat het ontvangen van mensen op mijn atelier met hun schilderij praktisch gezien te ingewikkeld is, heb ik deze mogelijkheid opgenomen op de site. Het werkt via e-mail.

Als je, je aanmeldt, krijg je van mij een mail terug met duidelijk aangegeven wat ik nodig heb om je van goede feedback te voorzien en hoe te betalen.

De kosten bedragen € 27,- per schilderij. Voor aanvragen van het persoonlijk schilder-advies: schilderfeedback@gmail.com

LET OP: als je me een mailtje stuurt moet je metéén een automatisch antwoord ontvangen. Als dat niet het geval is, moet je even in je spambox kijken!

Wees niet bang dat ik je afbrand, dat is niet mijn stijl. Wel krijg je een eerlijk commentaar waar je hopelijk wat aan hebt. Trek de stoute schoenen aan en laat je schilderij zien! Ik help je graag.

Met een hartelijke groet, Liesbeth van Keulen

Ervaring van Jacq Janssen, november 2017:
* Beste Liesbeth,
Bedankt voor het prettige commentaar. Daar kan ik wel iets mee. 
© Portretschool Amsterdam 2019 - Algemene Voorwaarden